gimbal operator

Heavy Duty Gimbal

Deze custom made rig kan cinema camera's met cinema lenzen dragen tot maximaal 7kg.

Mobile Jib Crane

Deze custom made 3-axis gimbal setup geeft de mogelijkheid voor gebruik als een bestuurbare mobiele jib crane.

RC Camera Car

De op afstand bestuurbare camera car kan tot 4K filmen en beschikt over een 4th axis anti-vibratie systeem, voor de extra lage shots.

Gimbal Operator

gimbal operator inhuren?

Gebruik nu ook “big budget” bewegende beelden in jouw film & video projecten. Onze gimbal operator is een specialist op het gebied van stabiele bewegende beelden. Zo hebben wij meegewerkt aan verschillende projecten op het gebied van bedrijfsfilms, aftermovies en tv programma’s,  zoals: 

LXRY TV – SBS6 en The Dutch Way – RTL4. 

En aftermovies voor:  

Defqon1, Mysteryland, Latin Village, DLDK en Totally Summer.

Eyelike Media heeft de beschikking over high-end apparatuur waaronder een heavy duty 3-axis gimbal. Deze gimbal kan een gewicht dragen van maximaal 7kg. Daardoor is het mogelijk om professionele cinema camera’s met cinema lenzen te gebruiken. Voor DSLR camera’s hebben wij een kleinere gimbal en een “single handed” gimbal die beide tot maximaal 4 kg kunnen stabilizeren. 

Eyelike Media gebruikt een custom made gimbal rig. De rig kan zowel in single of dual operator mode gebruikt worden. In single operator mode bestuurd the operator de gimbal, camera zowel als de focus, geheel alleen. In de dual operator mode wordt de gimbal en follow focus bediend door een extra operator, eventueel op afstand. De gimbal rig beschikt tevens over een video transmitter, zodat de regisseur en/of extra operator kan meekijken wat de gimbal operator filmt.

De gimbal operator gebruikt de gimbal rig in handheld mode, eventueel met een easyrig support system. Daarnaast heeft hij ervaring met gimbal shots vanuit een rijdende auto, golf cart en speed boat. Ook kan de gimbal op een speciale car mount geplaatst worden. Hiermee kunnen wij de zogenaamde “car chase” shots maken.


camera's

De gimbal operator heeft ervaring met het gebruik van de volgende camera’s: 

RED Epic/Scarlet-W/Raven, Arri Alexa Mini, Sony FS7/FS5, Canon C100/C200/C300

IMG_3416
Video afspelen

bekijk onze gimbal reel

bekijk hier de mogelijkheden
Video afspelen

Mobile Jib Crane

De mobile jib crane is een custom made setup, bestaande uit een 3-axis gimbal, een crane, steadicam vest + arm, remote control en een afkijk monitor. De setup kan een hoogte van ongeveer 3 meter halen, hierdoor zijn hoogte shots mogelijk, juist op plekken waar een drone niet mag vliegen. Ook zijn de zogenaamde “ground to ceiling” shots met deze setup zeker mogelijk. Met de mobile jib crane is het mogelijk om op plaatsen te filmen waar andere camera set-ups niet bij kunnen. Hierbij kan je denken aan bijvoorbeeld shots over het publiek bij een evenement.

Door het gebruik van de Mobile Jib Crane kan de operator voor, boven, onder en om obstakels heen filmen doordat de operator zelf de camera in positie kan brengen doormiddel van een remote control.

De Mobile Jib Crane is een zogenaamde single operator setup, maar is ook in te zetten als dual operator setup. De setup kan uitgebreid worden met een video transmitter, waardoor een regisseur en/of focus puller op aftand mee kan kijken wat de operator filmt. Daarnaast kan de Mobile Jib gebruikt worden in een multicam en/of livestream omgeving. 

De Mobile Jib Crane kan binnen enkele seconden omgebouwd worden tot een statische Jib Crane. In deze setup kan de setup nog steeds draadloos bediend worden met behoud van de voordelen van een 3-axis gimbal.

De 3-axis gimbal op de mobile jib crane kan 1800 tot 2000 gram dragen. Hierdoor is de setup geschikt voor DSLR camera’s zoals: Blackmagic Micro 4K camera, Panasonic GH5, Sony A7Sii etc.

De Mobile Jib Crane heeft meegewerkt aan bedrijfsfilms, commercials en aftermovies voor o.a.: Defqon1, Pandemonium, Latin Village en vele anderen.

BUGGYCAM

De custom made Buggycam is een RC buggy (afstandbedienbare buggy) die tot 20km per uur kan rijden. De RC buggy is uitgerust met een DJI Osmo camera die in 4K kwaliteit kan filmen. De Osmo is een kleine 3-axis gimbal en kan op aftand bediend worden door de operator. De camera is bevestigd aan een zogeheten 4th axis om vibratie tegen te gaan. Hierdoor kunnen gestabiliseerde shots geproduceerd worden. 

De Buggycam is een single operator systeem. De RC buggy en camera worden door 1 operator tegelijk bediend. Doormiddel van speciale software kan de camera een persoon of object blijven volgen terwijl de RC buggy in een bepaalde richting bewegend.

De RC Buggy heeft meegewerkt aan aftermovies zoals: Defqon1, Latin Village, Eastville x ADE en Pandemonium.

BEKIJK HIER DE BUGGYCAM SHOWREEL

Video afspelen
Get In Touch

INFORMATIE

Vraag nu vrijblijvend informatie over de pakketten en soorten video content.

Wij reageren binnen 48 uur

Contact Gegevens

Eyelike Media B.V.

Minister Lelylaan 59, 2285 HH Rijswijk

+31(0)6 53663089
info@eyelikemedia.nl

Translate »