Over ons

Over Ons

Creative Storytellers

We make things happen!

Wij van Eyelike Media hebben een passie als het gaat om creatieve video content. Maar wij doen meer dan alleen video’s maken. Wij bouwen merken. Wij vertalen jouw boodschap naar bioscoop-waardige content. Wij vertellen jouw verhaal, jouw beleving en zorgen ervoor dat wij een gevoelige snaar raken, wat uiteindelijk zorgt tot het ondernemen van een actie.

Eyelike Media B.V. bestaat uit twee onderdelen

  1. Video Productie
  2. Stabilized Department

Aan de video productie kant zijn wij een strategisch video content bureau die kwalitatief hoogstaande video content creëert. Wij combineren unieke video content met strategisch digitale distributie voor het ultieme resultaat.

De Eyelike Stabilized Department is een nieuw onderdeel van Eyelike Media B.V., wat is opgericht in 2020. Onze Gimbal en Steadicam operators worden vaak ingehuurd voor uiteen oplopende projecten. Het opereren van een gimbal of steadicam vergt specialistische kennis. Waarom zouden wij onze kennis en ervaring niet delen met anderen?

Our secret sauce

Video laten maken?
Video is vandaag de dag onmisbaar geworden. Steeds meer bedrijven en marketeers hebben de kracht van video content ontdekt. De voorspelling is zelfs dat in 2020 meer dan 85% van het consumenten internetverkeer zal bestaan uit video. Het gebruik van video levert veel meer conversie op dan tekst of een foto, mits video op de juiste manier wordt ingezet.

video content via een uniek systeem.

Het (laten) maken van een video en zomaar online plaatsen is niet meer van deze tijd. Jouw video moet opvallen bij de juiste doelgroep. Daarom creëren wij creatieve video content met een goed uitgedachte video strategie, gecombineerd met de adviezen over de distributie via verschillende kanalen en de mogelijkheid tot het analyseren van jouw viewers data. Daarnaast is het ook mogelijk om de distributie uit te besteden.

Eyelike Media produceert video content voor elke fase van de “customer journey”. Wij helpen met de digitale distributie via verschillende kanalen en social media platformen, zodat jouw organisatie of merk online zichtbaar is, resultaten boekt en meer omzet genereert.

hulp bij video content nodig?

Eyelike Media

Creative Storytellers

Translate »