video marketing programma

Met het Video Marketing Programma nemen wij jouw online marketing geheel uit handen, met behulp van video content.

video marketing programma

video marketing programma

Een complete marketing afdeling onder 1 dak. Dat is wat het Video Continu Programma inhoud en jouw organisatie kan daarvan profiteren. Designers, programmeurs en marketeers in dienst of zelfs verschillende bedrijven inhuren, is niet meer nodig. Alle kennis en expertise op het gebied van video, social media en online marketing, hebben wij in huis.

Elke organisatie heeft zijn eigen doelgroep. Wij onderzoeken daarom ook waar jouw doelgroep zich bevind en stellen aan de hand daarvan een programma samen. Het Video Continu Programma kent 4 verschillende pakketten.

video content in elke fase van jouw customer journey

Een videomarketing pakket met video content en ondersteuning leveren wij al vanaf € 495,- per maand.

Maak jouw verhaal zichtbaar

Jij laat een video maken om gezien te worden en het liefst conversie te verhogen. Tegenwoordig is het niet meer vanzelf sprekend dat iedereen jouw video ziet, daar gaat vandaag de dag een video strategie aan vooraf. Naast dat wij als geen ander jouw verhaal kunnen vertellen met bewegend beeld en dat wij ons onderscheiden door onze bioscoop waardige content, is ons doel om jou te helpen met “branding van jouw organisatie, product of dienst. Wij helpen jou graag om samen te groeien.

VIDEO STRATEGIE

Naast het bedenken en maken van hoogwaardige video content, vinden wij van Eyelike Media het even belangrijk hoe de video wordt ingezet. Voordat wij overgaan tot het bedenken en maken van een video, starten wij eerst bij de strategie voor de video. Er zijn verschillende type video die online ingezet kunnen worden. Welk type video wordt ingezet voor jou, is afhankelijk van de behoefte, doelgroep en doelstelling.

VIDEO MARKETING

Om te zorgen dat de video de juiste doelgroep bereikt, zorgen wij voor een marketing strategie. Met deze strategie zorgen wij dat de juiste video in de juiste fase van jouw “Customer Journey” te zien is. Met ons unieke videomarketing systeem, zorgen wij dat jouw bedrijf, product of dienst online zichtbaar wordt en blijft. Dat doen wij door jouw website, social media kanalen en eventueel Youtube, te koppelen. Binnen ons systeem combineren wij zowel organische methodes, als betaalde advertenties binnen de verschillende kanalen. Welke kanalen en methodes wij binnen ons systeem voor jou inzetten, is afhankelijk van de behoefte en waar jouw doelgroep zich bevind.

Hoe werkt het?

Na een brainstorm sessie een gedegen plan van aanpak. Hierin brengen wij jouw doelstellingen en doelgroep in kaart. Daarnaast onderzoeken wij op welke platformen jouw doelgroep zich bevindt, zodat wij een resultaatgericht programma voor jou kunnen samenstellen.

Met de maandelijkse rapportage weet jij precies wat jouw marketing programma doet. Op basis van jouw video marketing programma, maken wij een content kalender met daarin de volgende mogelijkheden:

Sales & Lead Funnels

Wij zorgen voor optimale resultaten voor het generen van leads en sales. Dat doen wij door op maat gemaakte funnels op te zetten inclusief landing pages, sales pages, opt-in formulieren en geautomatiseerde email marketing. Dit alles met de juiste video content in de verschillende stappen van de customer journey.

Social Media Management

Om te zorgen dat jouw merk of organisatie bij jouw (potentiële) klanten “top-of-mind” blijft, zorgen wij voor continuïteit op jouw social media kanalen zoals Facebook en Instagram. Wij zetten een overzichtelijke content kalender op. Met een goed uitgedachte strategie, zorgen wij dat jij gezien wordt met jouw video content.  

Social Advertising

Bereik jouw ideale klant via targeting op Facebook en Instagram. Wij zorgen dat jouw videoboodschap gezien wordt door de juiste doelgroep.

Youtube & Adwords

Youtube video’s beginnen vaak met een korte video advertentie, de zogenaamde video ads. De impact van een televisie commercial is ongeveer 52%, een Youtube pre-roll ad ligt ongeveer op een 48%. Wij kunnen verschillende mogelijkheden van Youtube of Google Adwords toepassen voor jouw video content.

Get In Touch

INFORMATIE

Vraag nu vrijblijvend informatie over de pakketten en soorten video content.

Wij reageren binnen 48 uur

Contact Gegevens

Eyelike Media B.V.

Minister Lelylaan 59, 2285 HH Rijswijk

+31(0)6 53663089
info@eyelikemedia.nl

Translate »