video met een strategie

bedrijfsfilm | Recruitment | social media | marketing

video productie

Video is vandaag de dag onmisbaar geworden. Steeds meer bedrijven en marketeers hebben de kracht van video content ontdekt. De voorspelling is zelfs dat in 2020 meer dan 85% van het consumenten internetverkeer zal bestaan uit video. Het gebruik van video levert veel meer conversie op dan tekst of een foto, mits video op de juiste manier wordt ingezet.

Alle soorten video content

Wij maken alle soorten video content voor bedrijven en merken. Van bedrijfsfilm, promotie video, social media video tot aan recruitment video’s. Wij werken met 3 overzichtelijke pakketten, die uit te breiden zijn met verschillende modules. Op deze manier weet jij altijd waar jij financieel aan toe bent.

Video Continu Plan

Vandaag de dag is social media en online aanwezigheid niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Daarom is het belangrijk voor bedrijven en merken om zich op een goede manier te profileren op social media.

Het creëren van goede content en het regelmatig plaatsen van de content is een “must” om online zichtbaar te zijn. Om deze reden hebben wij het Video Continu Plan ontwikkeld. Lees verder..

video marketing programma

Een complete marketing afdeling onder 1 dak. Dat is wat het Video Continu Programma inhoud en jouw organisatie kan daarvan profiteren. Designers, programmeurs en marketeers in dienst of zelfs verschillende bedrijven inhuren, is niet meer nodig. Alle kennis en expertise op het gebied van video, social media en online marketing, hebben wij in huis. Lees verder..

Wij komen graag bij jou langs.

Maak direct een afspraak voor een gratis adviesgesprek.

Get In Touch

INFORMATIE

Vraag nu vrijblijvend informatie over de pakketten en soorten video content.

Wij reageren binnen 48 uur

Contact Gegevens

Eyelike Media B.V.

Minister Lelylaan 59, 2285 HH Rijswijk

+31(0)6 53663089
info@eyelikemedia.nl

Translate »