White Label

Hoogwaardige video content onder de merknaam van jouw reclame-, marketing of PR bureau. Wij leveren binnen 14 dagen “high-end” video content in een samenwerkingsverband.

white label video productie
Video Productie voor agencies

Wat is White label Video Productie

Eyelike Media heeft jarenlange ervaring op het gebied van video productie. Met het whitelabel programma maak jij als reclame-, marketing- of PR bureau gebruik van onze kennis en ervaring op het gebied van video content. Of jij nu gebruik maakt onze expertise op het gebied van filmen en post productie, of dat wij deelnemen vanaf de concept fase. Wij maken deel uit van jouw video productie team. Jij kunt bij ons terecht voor de gehele video strategie of deelwerkzaamheden zoals: filmen en post-productie. Daarnaast is het ook mogelijk om freelance operators zoals: camera-, gimbal- of steadicam operators, in te zetten.

Jouw klant blijft ook jouw klant. Wij zijn jouw aanspreek punt op het gebied van video content.

Kwaliteit

Het produceren van video content is onze expertise, onze “core business”. Wij zijn toegewijd op het realiseren van de wensen van jouw klant onder jouw naam. Video is onze passie. De productie ervan is onze expertise. Daarom zorgen wij ook dat onze kennis up-to-date blijft en zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van filmen en video productie.

Breder aanbod

Als reclamebureau, webdesigner, marketing- of PR bureau krijg je vast regelmatig vragen omtrent video content. Zeker omdat het gebruik van video binnen online marketing blijft stijgen. De productie van goede content vergt veel tijd, ervaring en expertise. Daarvoor hebben wij het whitelabel programma ontwikkeld. Hierdoor kan jij de service naar jouw klant uitbreiden. Jouw team kan werken aan hun expertisegebied, terwijl jij het produceren van video doorzet naar een partner.

Kosten

Veel bureaus en agencies kennen de kracht van video. Goede content kan hogere conversie opleveren voor jouw klant, mits er een goede video strategie wordt toegepast. Daarnaast kunnen organisaties het niet veroorloven om een eigen video productie afdeling op te zetten.

What we do

we build brands together

Hier een impressie van wat wij gedaan hebben .

Video afspelen
Video afspelen

Waarom Eyelike Media?

Wij komen graag bij jou langs voor een vrijblijvend adviesgesprek

Get In Touch

INFORMATIE

Vraag nu vrijblijvend informatie over de pakketten en soorten video content.

Wij reageren binnen 48 uur

Contact Gegevens

Eyelike Media B.V.

Minister Lelylaan 59, 2285 HH Rijswijk

+31(0)6 53663089
info@eyelikemedia.nl

Translate »